Reunie GLR/ROS 2012

We hadden een geweldige reünie, mei 2009. Ruim 40 jaar nadat we de school verlaten hadden. Zie de pagina met het hele verhaal.
Zelfs de mensen die met enige tegenzin of schroom waren gekomen (“ik hou niet zo van dat soort dingen”) waren het er over eens: dat doen we nog een keer! Om niet te overdrijven [eerst 40 jaar niet en dan elk jaar?] lijkt 3 jaar een redelijke termijn. Dat betekent dat we halverwege 2012 uitkomen.
We hebben zaterdag 2 juni geprikt. En omdat Hugo en Jenny hun café nog hebben, weer in De Vriendschap in Zoeterwoude. [Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en rollators 👿 ]

Het concept is ongewijzigd: geen grote, algemene, anonieme bijeenkomst, maar een overzichtelijke reünie van mensen die elkaar ook echt gekend hebben. Zegt het voort; de zoeklijst is nog (te) lang! Ook en vooral de “daar hou ik niet zo van”-mensen roep ik op om hun algemene aversie terzijde te schuiven en een beetje vertrouwen te hebben in de opzet die Jenny en ik gekozen hebben.

Hadden we voor 2009 het thema “Back to the Sixties” gekozen, voor 2012 wordt het  de “Beatles vs Stones Battle”. Je zult kleur moeten bekennen.

We hebben ook een -alleen voor leden toegankelijke- groep op Facebook . Word eerst vriend met Milly, Jenny of Margaret dan voegen we je aan die groep toe!

2 thoughts on “Reunie GLR/ROS 2012

 1. Hans Brouwers says:

  Lieve Milly & Jenny,
  Ik was er nog niet aan toe gekomen, maar ik wilde jullie (en Hugo) nog heel hartelijk bedanken voor de geweldige reünie een paar weken geleden. Zo mooi om ook iemand weer te ontmoeten die ik 47 jaar (!) niet meer gezien had.
  Zeker ook de ronde Swingo moet er in blijven, met zoveel Sixties muziekkenners bij elkaar was het een feest van herkenning. Op naar 2015!
  Hartelijke groeten,
  Hans
  P.S. The Beatles waren tóch beter ….

 2. Ineke Hoff says:

  Milly en Jenny,
  Nogmaals bedankt voor het organiseren van deze reünie. Ook dit keer was het vreselijk gezellig. Ik denk dat iedereen zich weer even middelbare school kind voelde. Hopenlijk over 3 jaar weer.
  Groetjes, Ineke