– Geïnteresseerd?

Wil je op de hoogte gehouden worden of alleen maar melden dat je een gezochte klasgenoot bent?

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. Je gegevens blijven privé!


Klasgenoten Nieuws

[mc4wp_form id=”738″]

2 thoughts on “– Geïnteresseerd?

 1. Hella Prins says:

  Goeiemiddag, kwam via Schoolbank.nl in contact met oud-klasgenoot die me op deze site wees. Ben niet heel actief als oud-leerling, maar check zo af en toe eens. Leuk om hier terecht te komen. Bij de “gezochten” staat mijn oudste broer: Maarten Prins, hij is helaas vorig jaar overleden. Ik zie veel bekende namen en ook dat nog veel namen ontbreken. Van sommigen kan ik mogelijk nog contact tot stand brengen, mits mensen dat zelf willen natuurlijk. Hoe kan ik namen aan “te zoeken” toevoegen?

  • Hallo Hella,
   Bedankt voor je reactie. Verdrietig te horen dat Maarten is overleden; ik zal de lijst aanpassen.
   Dat er namen ontbreken, klopt wel. Voor een klein deel zijn dat mensen die we gewoon (nog) niet kunnen vinden. Verder zijn dat waarschijnlijk schoolgenoten die buiten de “doelgroep” vallen. Om de onderlinge herkenbaarheid te stimuleren en de groep behapbaar te houden, hebben we gekozen voor de klasgenoten van Jenny, Margaret en mijzelf. Dus geen algemene reünie van die schoolperiode.
   Bedankt voor je belangstelling in ieder geval,
   Groet, Milly
   Je kunt dus niet zelf namen toevoegen. Wel kun je ze naar me mailen, dan zoeken wij uit of ze in aanmerking komen. Ik zet ze dan op de zoeklijst. Pas als ze zelf reageren, verhuizen ze naar “gevonden”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.