Reünie GLR/ROS

In 2009 hebben we elkaar na 40 jaar -voor een deel- weer gevonden. De klasgenoten van Jenny (van der Horst), Margaret (van der Spek) en Milly (Rondel). In dat jaar hebben we het initiatief genomen voor een reünie, met als gemene deler dat je bij één van ons drieën in de klas zat. We creëerden daardoor een overzichtelijke groep van mensen die elkaar ook echt gekend hebben en niet een grote, algemene, anonieme bijeenkomst.

Zegt het voort; de zoeklijst is nog (te) lang! Ook en vooral de “daar hou ik niet zo van”-mensen roep ik op om hun algemene aversie terzijde te schuiven en een beetje vertrouwen te hebben in de opzet die Jenny en ik gekozen hebben.

Hadden we voor de eerste keer, in 2009, het thema “Back to the Sixties” gekozen, in  2012 was het de “Beatles vs Stones Battle” (je moest kleur bekennen). 2014 stond in het teken van de “Flower Power” en in 2016 stortten we ons op de “Haagse Herrie“. In 2018 gingen we terug naar de radio en tv in de jaren ’60 met “Sapperdeflap!! Hollandse Ouwe“.
De volgende keer dompelen we ons onder in de “British Invasion“, de opkomst van de Britse bands. Het stond op de planning voor mei 2020, maar is als gevolg van de Corona-crisis voor onbepaalde tijd uitgesteld.
Uiteindelijk is de “British Invasion” in juni 2023 een feit geworden.

We hebben ook een -alleen voor leden toegankelijke- groep op Facebook . Word eerst mijn “Facebook vriend”  dan kan ik je aan die groep toevoegen!

En we zijn bezig foto’s en video’s te delen via Dropbox. Ook daarvoor zul je je moeten aanmelden, daar we het allemaal een beetje “onder ons” willen houden.
Laat in ieder geval wat van je horen, ook wanneer je niet van plan bent (je te laten overhalen) naar de reünie te komen. Wellicht is het toch leuk in beperkte kring wat nostalgie te memoreren, maar in ieder geval kunnen we je dan als “gevonden” noteren. 

Stats

 

Weet je nu al zeker dat je er bij wilt zijn? Mail me als we elkaar al kennen, of vul het formulier in.

6 thoughts on “Reünie GLR/ROS

 1. Hans Brouwers says:

  Hoi Milly,
  Ik zag je aankondiging in de Facebook groep voor de reünie in mei/juni. Gezellig!
  Stuur je ook nog een mail aan degenen die mogelijkerwijs niet aan Facebook doen?
  Groet,
  Hans

 2. Benjamin Anthony (Tony) Neys says:

  Ik kan mij jullie namen niet meer zo goed herinneren, maar vind het wel een leuk initiatief. Ik heb dus belangstelling!

  • Hallo Tony,
   Wil je nog wat meer informatie verstrekken over wanneer je bij ons op school zat?
   Eventueel met klassen en een paar namen van klasgenoten.
   Milly

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.