Muzikale zadeldekjes

De grootte van de in onderstaand bericht aangeprezen fietszadeldekjes is een lastige zaak.

Allereerst krijg je er een koor bij om het op z’n plaats te houden, en verder is het onduidelijk of de maat betrekking heeft op je zadel of op je achterwerk.

Zo stond het in het Drenthe Journaal van donderdag 28 juli j.l.

Voor fietszadeldekjes naar Bosma Bedden

ASSEN

Sinds kort zijn bij Bosma Bedden aan de Borgstee in Assen fietszadeldekjes verkrijgbaar. Edwin Bosma legt uit waarom zijn beddenspeciaalzaak de zadeldekjes verkoopt. ‘Wij zijn Tempur Platinum dealer en dat houdt in dat we alles verkopen wat Tempur te bieden heeft en dus ook de fietszadeldekjes van dit merk.’ Op de vraag waarom mensen een fietszadeldekje van Tempur bij Bosma Bedden zouden moeten kopen, antwoordt Edwin Bosma: ‘Tempur is visco-elastisch en temperatuurgevoelig waardoor het zich exact vormt naar de contouren van het lichaam. Hierdoor wordt een perfecte ondersteuning geboden en de vorming van drukpunten voorkomen. Niet alleen in matrassen en kussens, maar ook in fietszadeldekje is dit unieke Tempur materiaal verwerkt. Dit materiaal zorgt voor extra comfort de drukverlaging, het is perfect voor op de fiets tijdens lange fietstochten of op de hometrainer.

Het fietszadeldekje blijft op zijn plaats zitten middels een koortje.’ Het fietszadeldekje is verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large.

En dan hebben we het maar niet over dat lelijke gebruik van “middels”!!

Tagged with 

Comments are closed.