Reunie GLR/ROS 2014

Al twee keer  hadden een geweldige reünie, mei 2009 en juni 2012. Ruim 40 jaar nadat we de school verlaten hadden en inmiddels allemaal over de zestig. Om de drie jaar vond men, met het oog op het voortschrijden der jaren, te lang, en dus hadden we de volgende reünie gepland voor zaterdag 24 mei 2014! flowerpower24052014 Het thema zal “Flower Power” zijn. Jenny en ik zullen ons best doen de bijbehorende muziek in een Swingo te passen en/of een pub-quiz op te zetten en jullie voor de uitdaging te zetten je geheugen binnenstebuiten te keren. Aangezien voorzeggen mag en sowieso niemand z’ n mond kan houden, zal dat wel weer gaan lukken.
Maar de meeste tijd wordt toch ingeruimd voor bijpraten en herinneringen ophalen.
En we hopen natuurlijk op muzikale intermezzo’s van de talenten van toen en nu  (Jenny, Fred, Tom, Maybelline?)

Omdat Hugo en Jenny hun café nog hebben, weer in De Vriendschap in Zoeterwoude. [Het pand is toegankelijk voor rolstoelen en rollators 👿 ]

Het concept is ongewijzigd: geen grote, algemene, anonieme bijeenkomst, maar een overzichtelijke reünie van mensen die elkaar ook echt gekend hebben.
We verwachten jullie tussen 12:30 en 13:00 uur (ontvangst met een feestelijk glaasje; gevolgd door een lichte lunch) en ronden om een uur of vijf  (of iets later als we er geen genoeg van krijgen) af.

Zegt het voort; de zoeklijst is nog (te) lang!
Ook en vooral de “daar hou ik niet zo van“-mensen roep ik op om hun algemene aversie terzijde te schuiven en een beetje vertrouwen te hebben in de opzet die Jenny en ik gekozen hebben, en die al tweemaal een succes bleek.
We hebben ook een besloten (=alleen voor leden toegankelijke) groep op Facebook . Word eerst vriend met Milly of Jenny,  dan kunnen we je toevoegen aan die groep!

NB. Via Schoolpagina.nl en Schoolbank.nl zijn automatisch uitnodigingen verstuurd als extra ‘service’ van die pagina’s, naar aanleiding van het publiceren van de reünie. Die zijn ook bij heel veel mensen terecht gekomen voor wie deze reünie niet is bedoeld. Sorry mensen!

Wie waren er?

deze mensen waren er op 24 mei 2014

Voornaam voorv Achternaam Woonplts
Milly   Rondèl Assen
Jenny van der Horst Zoeterwoude
Erik   Nonhebel Meppel
Hetty   Vinke Zoetermeer
Ties   Pangalila Hellevoetsluis
Rob   Seriese Voorburg
Anke   Ouwerkerk  
Tom   Frohwein Den Haag
Hans   Brouwers Zevenaar
Inez   Engels Rijswijk
Ron   Heijmeriks Den Haag
Thilly   Bennewitz Rijswijk
Ad de Graaf Voorschoten
Fred   Hamburg Leiden
Fred   Koolhoven Den Haag
Marianne   Hoolwerff Zwijndrecht
Rolf van de Pavert Den Haag
Ling   Siem Rijswijk
Jacqueline van Herk Zevenbergen
Willem   Geerlings  

Eén reactie op “Reunie GLR/ROS 2014

  1. Willem Geerlings says:

    Ik kom morgen graag. Excuus voor de late aanmelding , maar ik moest eerst wachten op toestemming van een jarig kind.
    groet, Willem Geerlings