Reünie GLR/ROS

Na 40 jaar hebben we elkaar -voor een deel- weer gevonden. De klasgenoten van Jenny (van der Horst), Margaret (van der Spek) en Milly (Rondel). In 2009 hebben we het initiatief genomen voor een reünie, met als gemene deler dat je bij één van ons drieën in de klas zat. We creëerden daardoor een overzichtelijke groep van mensen die elkaar ook echt gekend hebben en niet een grote, algemene, anonieme bijeenkomst.

Zegt het voort; de zoeklijst is nog (te) lang! Ook en vooral de “daar hou ik niet zo van”-mensen roep ik op om hun algemene aversie terzijde te schuiven en een beetje vertrouwen te hebben in de opzet die Jenny en ik gekozen hebben.

Hadden we voor 2009 het thema “Back to the Sixties” gekozen, in  2012 was het  de “Beatles vs Stones Battle”. Je moest kleur bekennen. 2014 stond in het teken van de “Flower Power” en in 2016 storten we ons op de “Haagse Herrie”.
De volgende keer zal draaien om de radio en tv in de jaren ’60.

We hebben ook een -alleen voor leden toegankelijke- groep op Facebook . Word eerst mijn “Facebook vriend”  dan kan ik je aan die groep toevoegen!

Klasgenoten 62-69 | 

En we zijn bezig foto’s en video’s te delen via Dropbox. Ook daarvoor zul je je moeten aanmelden, daar we het allemaal een beetje “onder ons” willen houden. Heb je een Twitter-account? Stuur me een tweet met #GLR/ROS. LinkedIn? Ook goed.
Laat in ieder geval wat van je horen, ook wanneer je niet van plan bent (je te laten overhalen) naar de reünie te komen. Wellicht is het toch leuk in beperkte kring wat nostalgie te memoreren, maar in ieder geval kunnen we je dan als “gevonden” noteren. 

Stats

Stats

geweest

 

2 thoughts on “Reünie GLR/ROS

 1. Benjamin Anthony (Tony) Neys says:

  Ik kan mij jullie namen niet meer zo goed herinneren, maar vind het wel een leuk initiatief. Ik heb dus belangstelling!

  • Hallo Tony,
   Wil je nog wat meer informatie verstrekken over wanneer je bij ons op school zat?
   Eventueel met klassen en een paar namen van klasgenoten.
   Milly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *